Γιατί στο στοίχημα κυριαρχεί το δίδυμο Πελετίδης- Νικολόπουλος!

 
Οι αποδόσεις «βγαίνουν» από γκάλοπ και αξιοποίηση άλλων έγκυρων στοιχείων

Ενημερώθηκε: 08/05/19 - 20:37

Έχετε δει πιθανώς τις στοιχηματικές αποδόσεις που προσφέρονται στο διαδίκτυο από διάφορες εταιρείες για τις τριπλές εκλογές της 26ης Μαΐου (φυσικά, και για τις δημοτικές κάλπες της Πάτρας).

Οι εταιρείες για να καταλήξουν στις αποδόσεις, παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις και παράλληλα αξιοποιούν κάθε στοιχείο, που σχετίζεται με την δράση των υποψηφίων Δημάρχων και των παρατάξεών τους.

Ανάλογα, λοιπόν, με τα ευρήματα, παρατηρούνται κατά περιόδους διακυμάνσεις στις αποδόσεις.

Τα γκάλοπ των στοιχηματικών εταιρειών δεν δημοσιοποιούνται, ωστόσο όλοι στην ίδια πιάτσα κινούμαστε και διαρρέουν τα ευρήματα- τα οποία άλλωστε βρίσκονται σε ευθέως ανάλογη σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"

Ήδη, δυο στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα (stoiximan και betshop) έχουν ανακοινώσει αποδόσεις και δέχονται εδώ κι ένα μήνα στοιχηματισμό από διαδικτυακούς πελάτες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι τελευταίες διακυμάνσεις των αποδόσεων για τον Δήμο της Πάτρας έχουν ως εξής:
Πελετίδης: 1.40- 1.70, Νικολόπουλος: 5.00-6.00, Αλεξόπουλος: 6.00-8.50, Παπαδημάτος: 18.00-26.00, Ρώρος: 50.00-65.00, Χρυσανθακόπουλος: 50.00-100.00 και Ψωμάς: 100.00.

Σε εκλογικά κέντρα και δημοσιογραφικά γραφεία έχουν κυκλοφορήσει ευρήματα από γκάλοπ που αποτελούν τον «οδηγό» για τον προσδιορισμό των αποδόσεων. Ήτοι, στην πρόθεση ψήφου ο σχετικός πίνακας είναι ο ακόλουθος:

Πελετίδης 21,9%
Νικολόπουλος 17.8%
Αλεξόπουλος 14,1%
Παπαδημάτος 9,6%
Ρώρος 7,2%
Χρυσανθακόπουλος 4,2%
Ψωμάς 3,7%
Τζανάκος 3,6%
Άλλος 4,2%
Αναποφάσιστοι 13,7%

Με βάση τα ανωτέρω, φαντάζει ως ισχυρό το δίδυμο Πελετίδη- Νικολόπουλου για την δεύτερη Κυριακή, με την επισήμανση ότι, σε σχέση με προηγούμενες δημοσκοπήσεις, είναι εμφανής η πτώση των ποσοστών του απερχόμενου Δημάρχου. Αξιομνημόνευτη, εξ’ άλλου, είναι η εδραίωση του Νικολόπουλου στην 2η θέση και το γεγονός ότι οι κομματικοί υποψήφιοι Ρώρος και Παπαδημάτος δεν έχουν περάσει τη… βάση του 10, με αποτέλεσμα να τους προσπερνά ο Αλεξόπουλους