Χαμός με το σποτ του Κομμουνιστικού Κόμματος Σουηδίας: Κάντε σεξ και όχι... ευρωεκλογές! (video)

 
Χαμός με το σποτ του Κομμουνιστικού Κόμματος Σουηδίας: Κάντε σεξ και όχι... ευρωεκλογές! (video)

Ενημερώθηκε: 09/05/19 - 18:06

Αίσθηση σε... πανευρωπαικό επίπεδο έχει προκαλέσει το προεκλογικό σποτ του σουηδικού Κομμουνιστικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές με το οποίο καλεί τους Σουηδούς να μην προσέλθουν στις κάλπες και αντ΄αυτού να κάτσουν σπίτι και να κάνουν σεξ!

Το μέχρι χθες άγνωστο Κομμουνιστικό Κόμμα Σουηδίας (ναι... υπάρχει!) κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με ένα διαφημιστικό σποτάκι με το οποίο καλεί τους ψηφοφόρους να απέχουν από τις εκλογές για... ερωτικούς λόγους.

Στο «πικάντικο» βίντεο εμφανίζεται ένας νεαρός ο οποίος αν και έχει τη διάθεση να πάει να ψηφίσει, τελικά υποκύπτει στον πειρασμό της συντρόφου του και προτιμά να κάνει έρωτα παρά να... ρίξει την ψήφο στην κάλπη.

«Σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές της ΕΕ στις 26 Μαΐου; Σκεφτείτε ξανά. Ξέρετε ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα που πρέπει να γίνουν την ημέρα των εκλογών» αναφέρει το βίντεο.

Να σημειωθεί ότι το σουηδικό Κομμουνιστικό Κόμμα απέχει από τις εκλογές τόσο για το εθνικό όσο και για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ενώ είναι και υπέρ της αποχώρησης της Σουηδίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε το βίντεο: