Ενημέρωση για τους φίλους της ΑΕΚ, για τα εισιτήρια στο "Ζοφρουά Γκισάρ"

 
Ενημέρωση για τους φίλους της ΑΕΚ, για τα εισιτήρια στο "Ζοφρουά Γκισάρ"

Ενημερώθηκε: 27/07/16 - 18:40

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω επίσημης, ανακοίνωσής της, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να δούν από κοντα το παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν στο "Ζοφρουά Γκισάρ", τους τρόπους αγοράς εισιτηρίου για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, που ενδιαφέρονται να βρεθούν στον αγώνα Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ στις 28 Ιουλίου στο στάδιο "Ζοφρουά Γκισάρ" (9 μ.μ. τοπική ώρα - 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας), ότι θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα να κάνουν την κράτηση του εισιτηρίου τους προκειμένου την Τρίτη 26 Ιουλίου να παραδοθεί η σχετική ονομαστική λίστα στη γαλλική Αστυνομία, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας των γαλλικών αρχών.

Για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας, μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για όλες τις λεπτομέρειες από την κυρία Λία Διαμαντοπούλου στο τηλέφωνο της ΠΑΕ ΑΕΚ 2106855850 και ηλεκτρονικά στο [email protected].

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και στο παραπάνω τηλέφωνο μπορούν οι φίλαθλοι να ενημερώνονται αναλυτικά για τον τρόπο διάθεσής τους".