Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του Γραικού

 
Ανείπωτος πόνος και οργή στην κηδεία του Γραικού

Ενημερώθηκε: 01/06/19 - 14:33

Σε κλίμα θλίψης έγινε στην Επτάλοφο Θεσσαλονίκης η κηδεία του δολοφονημένου επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού, από την Θεσσαλονίκη.

Η σύζυγός του, τα παιδιά του, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο που ήταν αγνοούμενος τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

GRAIKOS

Όλοι είχαν στο μυαλό τους την κρυφή ελπίδα ότι μπορεί ακόμα να είναι ζωντανός, χωρίς όμως κανένας να μπορεί να φανταστεί ότι το ραντεβού με τον έμπορο κρεάτων, θα αποδεικνυόταν μοιραίο.

GRIKOS

«Δεν περίμενα τέτοιο θάνατο. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος. Ο δολοφόνος υπέδειξε τη μονάδα που τον είχε θάψει. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Τι ψυχές είναι αυτές που σκοτώνουν με τέτοιο τρόπο και αφήνουν πίσω δυο ορφανά παιδιά. Από την αρχή μιλούσα για εγκληματική ενέργεια αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι ο άντρας μου ζει και πολλοί με είχαν θεωρήσει ύποπτη για αυτό. Όταν ενημερωθήκαμε δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Επιτέλους να αναπαυθεί η ψυχή του. Εγώ δυόμισι χρόνια τράβηξα τα πάντα. Και τι δεν άκουσα για μένα δεν ήταν λίγοι αυτοί που με είχαν στοχοποιήσει για το θάνατο του άντρα μου. Είχα μέσα μου την ελπίδα ότι μπορεί και να ζει και ότι θα έρθει κάποια στιγμή και η δικαίωση», είπε η σύζυγός του πριν από λίγες μέρες μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».