Παναθηναϊκός: Ψάχνει «φόρμουλα» ο Κατελάρης!

 
Παναθηναϊκός: Ψάχνει «φόρμουλα» ο Κατελάρης!

Ενημερώθηκε: 10/06/19 - 18:34

Ο Φάνος Κατελάρης αποτελεί τον διακαή πόθο του Νίκου Νταμπίζα, για να δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού στην θέση του αμυντικού μέσου και να αποτελέσει και μία επένδυση για την ομάδα.

Η πρώτη κρούση, που έκανε στην Ομόνοια είχε αρνητική απάντηση, όπως αρνητική ήταν η απάντηση της Ομόνοιας στην ΑΕΚ Λάρνακας, που έδινε χρήματα, για να αποκτήσει τον παίκτη σε αντίθεση με τον Νταμπίζα, που πρόσφερε 20% ποσοστό μεταπώλησης και περίπου 150.000 ευρώ από μελλοντικά έσοδα του Παναθηναϊκού μόλις παίξει ξανά στην Ευρώπη, σε τρία χρόνια.

Ο Κατελάρης έχει αρνηθεί δύο φορές προτάσεις ανανέωσης από την Ομόνοια, που αν τελικά δεν ανανεώσει δεν προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει τη νέα περίοδο. Ο παίκτης θέλει να φύγει από την Ομόνοια και να έρθει στον Παναθηναϊκό και η Ομόνοια αν τον δώσει προτιμάει να τον δώσει εκτός Κύπρου και αυτό ίσως έπαιξε ρόλο στην αρνητικά απάντηση στην ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2020 και η επιθυμία του ίδιου και του μάνατζέρ του είναι, ότι γίνει να γίνει γρήγορα. Δηλαδή να μην φθάσουμε τον Αύγουστο και ακόμα να είναι στον αέρα η κατάσταση. Η πλευρά του Κατελάρη ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση με στόχο να καταλήξει στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας, ότι οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δώσουν χρήματα, για να τον αποκτήσουν.