Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη

 
Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη

Ενημερώθηκε: 04/07/19 - 02:25

Σε κάθε ευκαρία θέλει να δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι με τη γυναίκα του. Και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους φίλους και θαυμαστές του την αγάπη του για αυτήν.

Κάτιας Ζυγούλη.

Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και αφορμή αυτή τη φορά η δημοσιοποίηση των αισθημάτων του την ημέρα των γενεθλίων της γυναίκας του,

Ο γνωστός τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο, είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Όπως όλοι ξέρουν έχουν τέσσερα παιδιά και παραμένουν τρελά ερωτευμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ LIFESTYLE

Δείτε τη τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά της.

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

Sakis Rouvas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@sakisrouvas) στις