ΠΑΟΚ-Άγιαξ: Γεμάτο παρελθόν με ματσάρες και... ατυχία! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΠΑΟΚ-Άγιαξ: Γεμάτο παρελθόν με ματσάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 22/07/19 - 19:32

Ο Άγιαξ μόνο άγνωστος αντίπαλος δεν είναι για τον ΠΑΟΚ, με τα παιχνίδια τους να μένουν χαραγμένα στη μνήμη όλων. Η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι οι δυο σύλλογοι, ήταν το 2010 για τα προκριματικά του Champions League.

Tότε ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει με το τέρμα του Βλάνταν Ίβιτς να αποσπάσει ισοπαλία (1-1), από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και έβλεπε την είσοδο στους ομίλους να πλησιάζει, καθώς το γκολ του Βιεϊρίνια στη ρεβάνς έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Άγιαξ με τον Λουίς Σουάρες στην επίθεση αντέδρασε και ο ΠΑΟΚ έμεινε με τη… χαρά της προσπάθειας καθώς το τελικό 3-3 έδωσε την πρόκριση στους Ολλανδούς.

Μετά από 6 χρόνια, ο «Αίαντας» βρέθηκε ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Το απίθανο τέρμα του Τζάλμα Κάμπος έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους» (1-1).

Και πάλι όμως η Θεσσαλονίκη και η Τούμπα δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση, καθώς ο Άγιαξ με ουσιαστικό ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενος τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, έφυγε με τη νίκη-πρόκριση (1-2) ρίχνοντας ξανά στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη φορά, Άγιαξ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντίπαλοι για τρίτη φορά στην ιστορία τους. Ελπίζουμε και… τυχερή για τους νταμπλούχους Ελλάδος.