Ολυμπιακός: "Θωρακίζει " το κέντρο ο Μαρτίνς

 
Ολυμπιακός: "Θωρακίζει " το κέντρο ο Μαρτίνς

Ενημερώθηκε: 03/08/19 - 18:15

Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν κάνει focus στις δύο αναμετρήσεις με την Μπασάκσεχιρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι οποίες αναμένεται να έχουν μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας, συγκριτικά με αυτές κόντρα στην Πλζεν που προηγήθηκαν.

Κάποια δοκιμή που να μαρτυράει τις προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει γίνει, αλλά, ο 49χρονος προπονητής έχει στο μυαλό του να παρατάξει τους Πειραιώτες με ενισχυμένο κέντρο, ώστε να… αφοπλίσει και να απονευρώσει τη δευτεραθλήτρια Τουρκίας.

Δηλαδή, το σύστημα 4-3-3 με τους Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Άλλωστε και σε ένα σημαντικό μέρος της πρώτης αναμέτρησης με την Πλζεν στην Τσεχία, έτσι αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός, με τον Μαρτίνς να περνάει εκτός τον Βαλμπουενά στο 57’, «κουμπώνοντας» τον Καμαρά σε Μπουχαλάκη Γκιγέρμε. Με σκοπό να κλείσει τους χώρους στους γηπεδούχους, που είχαν πιάσει ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί στο πρώτο ματς κόντρα στην Μπασακσεχίρ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (07/08, 20:45).