Το παρασκήνιο για το ΑΕΚ TV

 
Το παρασκήνιο για το ΑΕΚ TV

Ενημερώθηκε: 12/09/19 - 16:21

Δεν είναι προπέτασμα καπνού, αλλά μια πραγματικότητα.

ΑΕΚ

Nova

Βαγγέλη Μαρινάκη

Ασφαλώς και η περίπτωση να ακολουθήσει η , στο άμεσο μέλλον, τον δρόμο του ΠΑΟΚ, αναδύθηκε στην επιφάνεια λόγω του ενδιαφέροντος για την αγορά της από τον , ωστόσο είναι ένα πρότζεκτ το οποίο στην «Ενωση» μελετούν εδώ και καιρό, επιχειρώντας να οδηγηθούν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το αν θα μπορούσε να είναι επωφελές για την ομάδα.

Ως γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σήμερα στη «Sportday», ασφαλώς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν το θέσεις σε εφαρμογή, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι απαιτείται πολύ καλά δομημένη οργάνωση ώστε το προϊόν να είναι απόλυτα άρτιο κι αν γίνεται, ακόμα καλύτερο από τις παραγωγές των τηλεοπτικών καναλιών.

Το AEK TV ήδη υπάρχει, σε μία μορφή παραγωγής backstage γεγονότων, ή λειτουργώντας ως παρακάμερα, ενώ χρησιμοποιείται επίσης σε ζωντανής κάλυψης συνεντεύξεις Τύπου.

Είναι ένα μονοπάτι άγνωστο διαφημιστικά και χορηγικά, όμως στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά στο νέο γήπεδο, στο οποίο είναι δεδομένο ότι στα πρώτα χρόνια τουλάχιστον, θα είναι μεγάλη η επιθυμία ανθρώπων που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν εκεί, να το επισκέπτονται έστω τηλεοπτικά.

Για τους ανθρώπους της «Ενωσης» δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέραν της φυγής εφόσον η Nova καταλήξει στα χέρια του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, όμως η επιλογή του AEK TV ίσως αποδειχτεί άσχετη μ’ αυτό.

Dailymedia

Πηγή: