Το «Fight Club» γίνεται… τηλεοπτικό

 
Το «Fight Club» γίνεται… τηλεοπτικό

Ενημερώθηκε: 29/10/19 - 12:40

Αποτελεί μία σταθερή αξία στην βραδινή ζώνη του ραδιοφώνου.

Το Fight Club με τον Γιάννη Τσαούση και τον Κώστα Βαϊμάκη ξεκίνησε τη ραδιοφωνική του πορεία το 2001 από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Στη συνέχεια η εκπομπή μετακόμισε στον ΣΠΟΡ FM όπου παραμένει σταθερά στη ζώνη 10-12 το βράδυ.

Η εκπομπή έκανε ένα μικρό διάλειμμα ωστόσο επανήλθε στο πρόγραμμα όπου σημειώνει την ίδια επιτυχία. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των ακροατών στην συγκεκριμένη ζώνη.

Η ραδιοφωνική εκπομπή κάνει πλέον το επόμενο βήμα.

Κάθε Τρίτη στις 20:00 το βράδυ το δίδυμο των Τσαούση – Βαϊμάκη θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και μέσω του καναλιού της εκπομπής στο youtube. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ, επέτειο της πρώτης ραδιοφωνικής εκπομπής.

«Σαν σήμερα το 2001, το Fight Club εξέπεμψε για πρώτη φορά στα ερτζιανά. 18 χρόνια μετά αποκτά το δικό του κανάλι στο YouTube και διαβεβαιώνει τους 1670 ήρωες που έχουν ήδη εγγραφεί σ’ αυτό: α) ότι απόψε στις 8μ.μ. (και ακολούθως κάθε Τρίτη, την ίδια ώρα) θα δημοσιευθεί το πρώτο βίντεο και β) ότι θα διατηρήσουμε το ίδιο χαμηλό, σχολικού χιούμορ επίπεδο, που ταιριάζει στην ηλικία και την πνευματική μας συγκρότΧΑΧΑΧΑ» αναφέρει η σελίδα της εκπομπής στο facebook.

Πηγή: Dailymedia