8 Λέξεις (21/11): Ο Μιχαήλ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Αλέκο

 
8 Λέξεις (21/11): Ο Μιχαήλ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Αλέκο

Ενημερώθηκε: 21/11/19 - 11:39

8 Λέξεις (21/11): Ο Μιχαήλ και ο Άκης βρίσκουν την Ηλιάνα στο σπίτι και την αναγκάζουν να γυρίσει στην κλινική, προκαλώντας την αντίδραση της μικρής Αριάδνης που θέλει να μείνει με τη μητέρα της.

Ο Αλέκος επιστρέφει στην Αθήνα και η Κατερίνα του προτείνει να ρίξει όλο το φταίξιμο της συνωμοσίας πάνω της προκειμένου να γλιτώσει από την οργή του Μιχαήλ.Ο Οδυσσέας είναι όλο νεύρα, αλλά δεν λέει να παραδεχτεί σε κανέναν ότι του λείπει η Έρση. Παράλληλα πιέζει την Γκρέις για απαντήσεις, όμως εκείνη κρατάει τα χαρτιά της κλειστά. Ο Δημήτρης μαθαίνει πως ο Άκης προχώρησε στην αναγνώριση του παιδιού και φεύγει από την εταιρεία. Βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Ευγενίας.Η Εύα κάνει το χατίρι στην Ολυμπία και φέρνουν στο σπίτι ένα κουταβάκι, τη Ρόζι. Ο Σίμος, στην προσπάθειά του να ρεφάρει, πάει σε κυριλέ λέσχη και πέφτει πάνω στη Σμαράγδα, που παρόλο που δεν τον γνωρίζει, του δανείζει χρήματα την ώρα που χάνει.

Ο Μιχαήλ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Αλέκο κι αυτή τη φορά δεν δείχνει διατεθειμένος να του χαριστεί στο όνομα της φιλίας τους.

Ο Μιχαήλ στριμώχνει τον Αλέκο, όμως εκείνος έχει κρυμμένους άσσους στομανίκι του και με την μέθοδο της αντεπίθεσης και του εκβιασμού καταφέρνει να διατηρήσει τη θέση του στο κόμμα. Ο Οδυσσέας αρχίζει να νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία της Έρσης, αλλά δεν κάνει καμία κίνηση για να της το δείξει.Η Ιφιγένεια όμως αναλαμβάνει να μεσολαβήσει, πίσω από την πλάτη και των δύο, για να τους φέρει και πάλι κοντά. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Ευγενία, αλλά με σκληρούς όρους.Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα που επιτέθηκε στην Γκρέις κι αυτό που θα μάθει θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Κατερίνα και ο Μιλτιάδης εμμένουν στο διαζύγιο,παρά τις προσπάθειες του Λουκά να ρίξει τους τόνους.Ο Σίμος,απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της Εύας, αποφασίζει να συναντήσει τη Σμαράγδα.