Αινιγματικός Πιτίνο για Αντετοκούνμπο!

 
Αινιγματικός Πιτίνο για Αντετοκούνμπο!

Ενημερώθηκε: 18/12/19 - 16:36

Ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει σε συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος, για την παρουσία του σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks.

«Ελπίζω να έχω μαζί μου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά και χωρίς αυτόν θα έχουμε δύσκολο έργο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε.

Όσο για την αποστολή που ανέλαβε; «Προπονώ για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ και το NCAA και το να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια πρόκληση που θέλω να αρπάξω. Θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να φτιάξουμε ένα ρόστερ με τους καλύτερους παίκτες».

Για την προσπάθειά του να έχει τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική, είπε: «Θέλω πραγματικά να τον δω να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Νομίζω ότι θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να ολοκληρώσει την καριέρα του. Εργάζεται ασταμάτητα, αγαπά τη χώρα του και είμαι αισιόδοξος για τη δυνατότητα να παίξει μαζί μας. Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».