GNTM: Εμφανίστηκε η εταιρεία που είχε την ευθύνη για την ψηφοφρία φίασκο - Τα «παίρνει όλα επάνω της» 

 
GNTM: Εμφανίστηκε η εταιρεία που είχε την ευθύνη για την ψηφοφρία φίασκο - Τα «παίρνει όλα επάνω της» 

Ενημερώθηκε: 22/12/19 - 11:53

GNTM: Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος για το φιάσκο στην ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη της νικήτριας στο GNTM 2. Στα social media οι αναρτήσεις στάζουν «δηλητήριο» για το πως εξελίχθηκε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι που μέχρι εκείνη την ημέρα σάρωνε στην τηλεθέαση.

GREECE NEXT TOP MONTEL

Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι οπως και πέρυσι έτσι και φέτος το κοινό δεν μπόρεσε να φηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια, στο , αφού έπεσε η πλατφόρμα.

Star TV

Χθες από το είχαν γίνει ανεπίσημες δηλώσεις, ενώ από η εταιρεία, που είχε την ευθύνη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, τηρούσε «σιγή ασυρμάτου» . Μετά τον συνεχιζόμενο σάλο, όμως, τόσο το Star, αλλά και κυρίως και η εταιρεία, που είχε την ευθύνη της ψηφοφορίας, στον τελικο του GNTM 2019, εμφανίστηκαν με επίσημες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της Megaphone TV

Η Megaphone TV, που είχε αναλάβει την διοργάνωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, με την ανακοίνωσή της, «τα παίρνει όλα επάνω της», λέγοντας όμως ότι «είμαστε υπερήφανοι για την αξιόπιστη υπηρεσία μας» (sic). Δείτε την ανακοίνωση:

«Το σύστημα της Megaphone «έπεσε» με πρωτοφανή τρόπο κατά τη διάρκεια της εκπομπής Greece’s Next Top Model. Αυτό οδήγησε σε αδυναμία να καταμετρηθούν οι ψήφοι των τηλεθεατών. Είμαστε υπερήφανοι για την αξιόπιστη υπηρεσία μας και έχουμε πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας. Η αποτυχία σε ένα δημοφιλές σόου όπως αυτό είναι μια μελανή σελίδα στην ιστορία της δουλειάς μας και το λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν. Η αιτία της διακοπής είναι προς το παρόν άγνωστη. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτό που συνέβη ήταν αποτέλεσμα χτυπήματος από χάκερς, ούτε πιστεύουμε ότι είχε να κάνει με τον όγκο των χρηστών που μπήκαν για να ψηφίσουν, καθώς συχνά και πρόσφατα έχουμε εξυπηρετήσει μεγάλα κοινά. Η ομάδα μηχανικών μας αυτή τη στιγμή διερευνά το θέμα, εξετάζοντας τα αρχεία καταγραφής διακομιστών, αλλά αυτή είναι μια αργή διαδικασία που χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα. Μόλις θα έχουμε σαφή συμπεράσματα, θα τα αναφέρουμε».

Η ανακοίνωση του Star για το  GNTM 2

Σχετικά με την ψηφοφορία του κοινού, ισχύουν τα παρακάτω:

«Επειδή το GNTM είναι το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη απήχηση στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα δωρεάν online ψηφοφορίας της αμερικανικής εταιρίας Megaphone TV, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με χρέωση οι τηλεθεατές που θα ψήφιζαν. Επιπλέον, λόγω της τεράστιας Αμερικανικής τηλεοπτικής αγοράς, μας διαβεβαίωσαν ότι τα συστήματά της είναι ικανά να ανταποκριθούν σε συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων χρηστών».

Να σημειώσουμε ότι είναι αυτονόητο ότι το Star και η Green Pixel έχουν επιφυλαχθεί των νομίμων δικαιωμάτων τους.