Ελίφ (15/01): Τι θα γίνει σήμερα

 
Ελίφ (15/01): Τι θα γίνει σήμερα

Ενημερώθηκε: 15/01/20 - 13:17

Ελίφ (15/01): Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να καταλάβει πως ξέφυγε η Αρζού. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του, του μιλάει για το παρελθόν της Αρζού.

Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως η Αρζού προσπαθεί να κάνει κακό στη Μελέκ και την Ελίφ επειδή πιστεύει ότι η Μελέκ ευθύνεται για τον θάνατο της Τουγτσέ. Η Αρζού διαβάζει στην εφημερίδα για την άνοδο της εταιρίας Ντορουκλάρ και γίνεται έξαλλη γιατί πιστεύει πως η Γκόντζα χρησιμοποιεί χρήματα που της ανήκουν. Έτσι, μαζί με τον Ουμίτ, πηγαίνουν στην εταιρία για να μιλήσουν με την Γκόντα. Η Αρζού έχει νομικά δικαιώματα στην εταιρία αλλά η Γκόντζα διαφωνεί.

Καθώς η Γκόντζα και η Αρζού τσακώνονται για τα συμβόλαια, έρχεται ο Σελίμ, οποίος θέλει να μάθει ποιος διευθύνει την εταιρία. Ο Σελίμ βλέπει την Γκόντζα αλλά όχι την Αρζού και τον Ουμίτ. Ο Σελίμ ρωτάει την Γκόντζα για τον Ουμίτ και εκείνη του λέει πως δεν ξέρει κανέναν με αυτό το όνομα. Όταν ο Σελίμ φεύγει, η Γκόντζα λέει στον Ερκούτ πως τώρα έχει ένα στοιχείο στα χέρια της για εκβιάσει την Αρζού και τον Ουμίτ αν έρθουν ξανά για υπογραφές.

Tags