Χωρίς θεατές το γκραν πρι του Μπαχρέιν, λόγω κοροναϊού

 
Χωρίς θεατές το γκραν πρι του Μπαχρέιν, λόγω κοροναϊού

Ενημερώθηκε: 08/03/20 - 10:45

Η έξαρση του κοροναϊού σε διεθνές επίπεδο συνεχίζει να επηρεάζει τη F1.

Έτσι οι διοργανωτές του αγώνα στο Μπαχρέιν γνωστοποίησαν σήμερα ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές και με την παρουσία μόνο όσον είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίησή του. «Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει αντίκτυπος ούτε στο άθλημα ούτε στην παγκόσμια βάση υποστηρικτών του, το τριήμερο του αγώνα θα διεξαχθεί κανονικά ως μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας στο Μπαχρέιν είναι το δεύτερο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα για το 2020 και είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα το διάστημα 20-22 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε η αναβολή του κινεζικού γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 17-19 Απριλίου στη Σανγκάη, εξαιτίας της έξαρσης του κοροναϊού. Πάντως, η Φόρμουλα Ένα έχει ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα εξεταστεί η βιωσιμότητα πιθανών εναλλακτικών ημερομηνιών για τη διεξαγωγή του κινεζικού γκραν πρι αργότερα μέσα στο 2020, εφόσον η κατάσταση βελτιωθεί.