Champions League: Θέλει τελικό τον Αύγουστο η UEFA

 
Champions League: Θέλει τελικό τον Αύγουστο η UEFA

Ενημερώθηκε: 16/04/20 - 21:45

Το Σάββατο 29 Αυγούστου θέλει να προτείνει η UEFA ως ημερομηνία για τον τελικό του Champions League, με αυτόν του Europa League να διεξάγεται τρεις ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη (26/4).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα προτείνει αυτές τις ημερομηνίες, τόσο στην τηλεδιάσκεψη με τις 55 ομοσπονδίες – μέλη της, μια πρώτη κουβέντα με τις οποίες θα γίνει την Τρίτη (21/4), όσο και στην Εκτελεστική Επιτροπή που θα ακολουθήσει την Πέμπτη (23/4).

Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο μιλάει για διεξαγωγή των προημιτελικών του Champions League το διήμερο 28-29 Ιουλίου, τα ημιτελικά μέσα στον Αύγουστο και ο τελικός στις 29 Αυγούστου.

κορονοϊού

Η UEFA δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, σε όσες χώρες βεβαίως αυτό θα καταστεί εφικτό, λόγω της κρίσης του .

Και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα ευρωπαϊκά κύπελλα, τα οποία πιθανόν να ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Αυγούστου, παρ' ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε κάνει λόγο για τις 3 Αυγούστου, με την UEFA να διαψεύδει στη συνέχεια ότι είχε δώσει ως τελεσίγραφο την συγκεκριμένη ημερομηνία.