Ελίφ: Εξελίξεις που συγκλονίζουν στα επόμενα επεισόδια

 
Ελίφ: Εξελίξεις που συγκλονίζουν στα επόμενα επεισόδια

Ενημερώθηκε: 28/04/20 - 13:26

Ελίφ: Συγκλονιστικά γεγονότα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Τζεβαχίρ αφού ειδοποιεί τη Μελέκ πως η επιχείρηση θα ανοίξει εκ νέου, της ζητά να ενημερώσει τις υπόλοιπες εργάτριες. Τα κορίτσια χαρούμενα από αυτήν την εξέλιξη μαζεύονται στο εργαστήρι ραπτικής και περιμένουν το καινούργιο αφεντικό. Η έκπληξη της Μελέκ είναι μεγάλη όταν βλέπει να μπαίνει μέσα η Αρζού. Χωρίς να χάσει καιρό, η νέα ιδιοκτήτρια ανακοινώνει στις εργάτριες τις αλλαγές. Προϊσταμένη από εδώ καιστο εξής θα είναι η Μπαχριγιέ.

Οσο για τη Μελέκ, η καινούργια της θέση θα είναι στην κουζίνα, να ετοιμάζει τσάι για τις υπόλοιπες εργάτριες. Μια δύσκολη περίοδος ξεκινά για τη Μελέκ, καθώς ο Τζεβαχίρ και η Αρζού φροντίζουν καθημερινά να της κάνουν τη ζωή κόλαση. Της αναθέτουν να κουβαλά βαριά πράγματα προκαλώντας έτσι την παρέμβαση του Γιουσούφ, που τρέχει να τη βοηθήσει. Η Μελέκ μην αντέχοντας άλλο αυτήν τη βάναυση συμπεριφορά, αποφασίζει να παραιτηθεί.

Εν τω μεταξύ, ο Ουμίτ παίρνει τηλέφωνο την Αρζού, την ώρα που εκείνη γευματίζει με τον Τζεβαχίρ και τη ρωτά εάν βρίσκεται μαζί του. Η Αρζού το αρνείται πεισματικά. Η Γκόντζα, που ακούει τη συνομιλία τους, βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε να παρέμβει. Αφού καταφέρνει να ξεσκεπάσει τη συνεργασία του Τζεβαχίρ με την Αρζού, τοποθετεί κάποια ενοχοποιητικά έγγραφα στο γραφείο του Ουμίτ. Τα ψέματα της Αρζού αποκαλύπτονται. Εξαλλος ο Ουμίτ ζητά εξηγήσεις για τις εντολές πληρωμής στον Τζεβαχίρ. Εκείνη αρνείται τα πάντα και ακολουθεί ένα μεγάλος καβγάς. Η Γκόντζα χαμογελά ικανοποιημένη ακούγοντάς τους να τσακώνονται.

Το επόμενο πρωί, ο Ουμίτ πιο ήρεμος προειδοποιεί την Αρζού για τον Γιουσούφ. Της τονίζει ότι είναι δικηγόρος και μπορεί να τη βάλει φυλακή με το πρώτο λάθος της. Η Αρζού τον ακούει με προσοχή και χωρίς να χάσει καιρό βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο θανάτου. Σύντομα δύο άντρες μπαίνουν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και τον μαχαιρώνουν.

Η Ελίφ τον βρίσκει αιμόφυρτο στο πάτωμα και έντρομη ειδοποιεί τη μητέρα. Ο Γιουσούφ μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και η Μελέκ ειδοποιεί την οικογένεια, τον Οχράν αλλά και τη Λεϊλά επειδή ξέρει πως είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Την ίδια ώρα, ο Τζεβαχίρ με τρόμο ανακαλύπτει πως την εντολή επίθεσης στον Γιουσούφ έδωσε
η Αρζού. Το σοκ του είναι μεγάλο, καθώς αντιλαμβάνεται πως η Αρζού είναι ικανή για τα πάντα. Οι δυο τους στέλνουν την Μπαχριγιέ στο νοσοκομείο προκειμένου να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του Γιουσούφ που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ελικά το χειρουργείο πηγαίνει καλά και ο Γιουσούφ βρίσκεται εκτός κινδύνου. Χαρούμενες η Μελέκ και η Ελίφ μπαίνουν στο δωμάτιο για να τον δουν. Εκείνη που δεν χαίρεται καθόλου είναι η Αρζού. Αποφασισμένη να τελειώσει ό,τι άρχισε, καταφέρνει να μπει κρυφά στο δωμάτιο του Γιουσούφ, όταν εκείνος βρίσκεται μόνος. Λίγο πριν τον σκοτώσει, όμως, επεμβαίνει ο Τζεβαχίρ και τη σταματά. Της λέει πως θέλει το βιβλιοπωλείο, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Εκείνη εκνευρισμένη του υπενθυμίζει ότι έχει δώσει πολλά χρήματα για την επιχείρησή του.

Και ενώ ο Γιουσούφ που έχει συνέλθει δέχεται την επίσκεψη της Λεϊλά, η Μελέκ καλείται να ξεπεράσει ακόμα ένα δύσκολο εμπόδιο. Μετάτην παραίτησή της πρέπει να πληρώσει χρήματα όπως ορίζει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Η Αρζού μιλά με τον δικηγόρο της για το θέμα της και εκείνος την ενημερώνει ότι η Μελέκ κινδυνεύει ακόμα και με φυλακή επειδή παραιτήθηκε.