Παναθηναϊκός: Επαφές με εξτρέμ - Τελειώνει του Βιγιαφάνες

 
Παναθηναϊκός: Επαφές με εξτρέμ - Τελειώνει του Βιγιαφάνες

Ενημερώθηκε: 15/07/20 - 16:34

Εκτός από την μεταγραφή του Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά και για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, ο οποίος θα πρέπει να παίζει περισσότερο πάνω στην γραμμή, να είναι πιο ικανός στο ένας εναντίον ενός και να μην κλείνει προς τα μέσα για να δημιουργήσει.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα θέλει έναν κλασσικό winger, καθώς θεωρεί πως αυτά τα χαρακτηριστικά λείπουν τούτη την στιγμή από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό ο Ρόκα έχει... κλειδώσει τον νούμερο ένα στόχο και έχει προχωρήσει τις επαφές μαζί του. Σε ένα πολύ καλό επίπεδο, όχι σε επίπεδο τελειωμένης μεταγραφής.

Έχει προταθεί ο Λικά

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το όνομα του 31χρονου Πορτογάλου της Μπελένενσες, Λικά, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας σε ελληνικά μέσα; Είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί, αποτελεί μία αξιόλογη περίπτωση (20 γκολ και 8 ασίστ την τελευταία διετία στην Πορτογαλία, γεμάτη σεζόν στην Πόρτο κατά το παρελθόν) αλλά δεν φαίνεται να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ρόκα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει, αν δεν ευδοκιμήσει καμία από τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Ρόκα.

Ο Λικά, πάντως, δεν είναι ο ορισμός του κλασσικού winger, του αρέσει να παίζει περισσότερο προς τα μέσα ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ.

Στις λεπτομέρειες του συμβολαίου με Βιγιαφάνιες

Η ανάρτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες το απόγευμα της Τρίτης στο instagram για την ανυπομονησία του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, περιγράφει αυτό και τίποτα παραπάνω. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και στην καταγραφή των όρων συμφωνίας στο συμβόλαιο του 29χρονου παίκτη.

Μέχρι και χθες το βράδυ αυτό που είχε απομείνει να φιξαριστεί ήταν ένα ποσοστό μεταπώλησης που θέλει να μπει στην συμφωνία ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Εξάλλου εδώ και καιρό υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει την μεγάλη επιστροφή.