Πληροφορίες για κρούσματα κορονοϊού στην Σχολή Ευελπίδων

 
Κρούσματα κορονοϊού στην Σχολή Ευελπίδων

Ενημερώθηκε: 21/10/20 - 01:31

Κορονοϊός: Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον δέκα κρούσματα Covid-19 έχουν εκδηλωθεί σε σπουδαστές και προσωπικό της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Το Υπουργείο Άμυνας και τα Γενικά Επιτελεία έχουν επιλέξει να μη γίνονται ανακοινώσεις για τα κρούσματα κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις και στις στρατιωτικές σχολές.

Πάντως, στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των ατόμων που βρέθηκαν θετικά, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κατάσταση της υγείας, τόσο των σπουδαστών, όσο και του προσωπικού, είναι πολύ καλή και μέχρι στιγμής δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Όλοι τους παρακολουθούνται από τους γιατρούς καιώ τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είχαν χτυπηθεί από το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς τα κρούσματα ήταν ελάχιστα.

Οι υπεύθυνοι φρόντισαν νωρίς να θωρακίσουν τα στρατόπεδα και τις στρατιωτικές σχολές παίρνοντας μέτρα σύμφωνα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ