«Πράσινο φως» για γυρίσµατα στην TV

 
«Πράσινο φως» για γυρίσµατα στην TV

Ενημερώθηκε: 17/11/20 - 12:42

Κανονικά συνεχίζονται τα γυρίσματα σειρών και οι προωθήσεις τηλεοπτικών παραγωγών, καθώς η κυβέρνηση ενστερνίστηκε πλήρως τους φόβους για μοιραίο χτύπημα στον κλάδο της τηλεόρασης μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη άνοιξη και το κόστος που είχαν στο μέτωπο τόσο των διαφημιστικών εσόδων όσο και σε αυτό της γενικότερης λειτουργίας των καναλιών.

Αλλωστε,τα γυρίσματα πραγματοποιούνται μόνο με τον απολύτως αναγκαίο αριθμό συντελεστών, ενώ τηρούνται κατά γράμμα (όπως διεμήνυσαν οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών) τα μέτρα ασφαλείας. Ως εκ τούτου, και με δεδομένο ότι οι εταιρείες παραγωγής και τα κανάλια είχαν προνοήσει να υπάρχει στοκ επεισοδίων όσον αφορά τα σίριαλ που προβάλλονται τη φετινή σεζόν σε περίπτωση κατά την οποία -όπως συνέβη τελικώς- ερχόταν και δεύτερο lockdown, σε αυτή τη φάση υπάρχει υλικό για τα πιο πολλά εξ αυτών, που καλύπτει και τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μάλιστα, εφόσον στη διάρκεια των εορτών παιχθούν επαναλήψεις, τότε τα πράγματα θα έρθουν ακόμη πιο βολικά για δημιουργούς και συντελεστές. Ωστόσο είναι σαφές πως, ενόψει της πιθανότητας να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την έναρξη κάποιων μεγάλων projects που είχαν προγραμματιστεί για το δεύτερο μισό της σεζόν, όπως το«Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1, το «Dancing With The Stars» στο Star (μετατίθεται οριστικά μάλλον για το ερχόμενο φθινόπωρο) και το «Survivor» στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: media.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ