Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (17/11): Τη Χρύσα την τρώνε οι τύψεις για το ανώνυμο τηλεφώνημα

 
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (17/11): Τη Χρύσα την τρώνε οι τύψεις για το ανώνυμο τηλεφώνημα

Ενημερώθηκε: 17/11/20 - 13:19

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (17/11): Ο Παναγής, φορτισμένος, καταλήγει να έχει ένα έντονο ξέσπασμα απέναντι στην Κατερίνα, ζητώντας της να κρατηθεί μακριά του.

Η Μυρτώ επεμβαίνει για λογαριασμό του Στάθη και ο Κανέλλος τον αφήνει ελεύθερο. Η Μυρτώ, όμως, έχει σκοπό να μην αφήσει αυτή την εκδούλευση να πάει χαμένη! Τη Χρύσα την τρώνε οι τύψεις για το ανώνυμο τηλεφώνημα, μιας και ήταν αυτό που κόστισε τελικά στον Παναγή τη θέση του στο Δασαρχείο. Θα καταφέρει, άραγε, να αποκαλύψει την αλήθεια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους πριν να είναι αργά;

Ο Σίμος αντιλαμβάνεται ότι ο πατέρας του σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το σκάνδαλο με τη διαθεσιμότητα του Παναγή, για να κερδίσει τις εκλογές, οπότε συντάσσεται με την Τούλα και την Καλλιόπη εναντίον του Ηλία και της Βαρβάρας. Ο διοικητής συναντά τον Παναγή και του προτείνει μετάθεση στη Φλώρινα, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Η διορία για ν’ αποφασίσει αν θα τη δεχτεί είναι ώς το τέλος της ημέρας. Αυτό που δεν ξέρει, όμως, ο Παναγής, είναι ότι η αποδοχή της δυσμενούς μετάθεσής του στη Φλώρινα εξυπηρετεί τα ύπουλα σχέδια του διοικητή, που μόνο με την απομάκρυνση του Παναγή από τον Πλάτανο μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ