Καβάλα: Έφυγε ο αγαπημένος ιερέας και νοσηλευτής από κορoνοϊό

 
Καβάλα: Έφυγε ο αγαπημένος ιερέας και νοσηλευτής από κορoνοϊό

Ενημερώθηκε: 04/12/20 - 19:33

Ήταν ο αγαπημένος νοσηλευτής στο νοσοκομείο της Καβάλας. Πριν από ενάμιση χρόνο χειροτονήθηκε ιερέας αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψε το πόστο του. Ο π. Μιχάλης Νικολαϊδης, ο "κοντούλης παπάς, ο αγαπημένος παπάς γιατρών, ασθενών, νοσηλευτών, έτρεχε σε όλους τους θαλάμους και βοηθούσε. Είκοσι πέντε χρόνια δίπλα σε όλους. Τελικά ο κορονοϊός τον οποίο πολέμησε με κάθε τρόπο τον καθήλωσε σε ΜΕΘ και σήμερα έχασε τη ζωή του προκαλώντας σοκ στους συναδέλφους του.

Εκ μέρους όλης της Διοίκησης του Ιδρύματος ο Διοικητικός Διευθυντής, Βασίλης Αγγελίδης με μήνυμά του «αποχαιρετά» έναν «καλό συνεργάτη, έναν στενό φίλο και ένα μέλος της οικογένειας του Νοσοκομείου» του οποίου η απώλεια άφησε ένα μεγάλο κενό κυρίως στις ψυχές των ανθρώπων που συνεργάστηκαν ή απλά γνώρισαν τον Μιχάλη:

Σήμερα χάσαμε έναν καλό συνεργάτη, έναν στενό φίλο και ένα μέλος της οικογένειας του Νοσοκομείου. Η απώλεια του Μιχάλη μάς βύθισε στη θλίψη και άφησε ένα κενό στις ψυχές μας το οποίο δύσκολα θα αναπληρωθεί, όπως δεν αναπληρώνεται το χαμόγελο και η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου που πάντα έδινε δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους του, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του. Καλό ταξίδι Μιχάλη. Εμείς, οι συνάδερφοί σου, οι φίλοι σου, θα σε θυμόμαστε για πάντα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ