Ελίφ (14/12): Ο Κερέμ νιώθει άσχημα

 
Ελίφ (14/12): Ο Κερέμ νιώθει άσχημα

Ενημερώθηκε: 14/12/20 - 16:22

Ελίφ (14/12): Η Ράνα παίζει με τον Ταρίκ και εκείνος είναι έξαλλος επειδή δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματά του.

Ο Κερέμ μπαίνει στο γραφείο του και του λέει πως πρέπει να γιορτάσουν την πρόσφατη επιτυχία τους. Ο Ταρίκ τον ζηλεύει και του λέει να ηρεμήσει γιατί είναι ακόμα στην αρχή της καριέρας του. Στην πραγματικότητα ο Ταρίκ φοβάται μήπως ο Κερέμ αναλάβει την εταιρία και τον διώξει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει την Ελίφ στο μαγαζί της Τουλάι μαζί με τον Εμιρχάν και της δίνει φαγητό.

Η Ελίφ αισθάνεται καλύτερα. Η Τουλάι και η Ιντζί δεν είναι στο μαγαζί και η Ελίφ δεν έχει ιδέα πόσο κοντά είναι στους δικούς της ανθρώπους. Η Ρεϊχάν είναι με τη Γιλντίζ στην κουζίνα και κουτσαίνει επειδή παραπάτησε σε ένα ζευγάρι γόβες, που φόρεσε για την επίδειξη στην εταιρία του Κερέμ.

Η Γιλντίζ της προτείνει να ξεκουράσει το πόδι της αλλά η Ρεϊχάν επιμένει να συνεχίσει να δουλεύει. Το κουδούνι χτυπάει και η Ρεϊχάν ανοίγει την πόρτα. Είναι ο Κερέμ ο οποίος κάνει κάποια αστεία μαζί τηςμε αφορμή τη μεταμόρφωσή της σε μοντέλο. Η Ρεϊχάν θυμώνει και θέλει να φύγει αλλά ο Κερέμ την αρπάζει από το χέρι και της ζητάει συγνώμη. Είναι όμως και οι δυο πεισματάρηδες και δεν συγχωρούν εύκολα ο ένας τον άλλο.

Ο Κερέμ χαρίζει στη Ρεϊχάν ένα ζευγάρι παπούτσια και εκείνη στην αρχή αρνείται να τα πάρει αλλά τελικά δέχεται το δώρο του. Η Ζουλιντέ κάνει δώρο στην Ελίφ μια ζακέτα. Είναι η ζακέτα που έραψε η Τουλάι για την Ελίφ, μετά από παράκληση της Ιντζί, η οποία εξακολουθεί να μη θυμάται τι συνέβη στο ατύχημα. Η Τουλάι με την Ιντζί κατευθύνονται στο μαγαζί αλλά λίγο πριν φτάσουν η Λεμάν ζητάει από την Τουλάι να μιλήσουν και πηγαίνουν σπίτι της.

Η Λεμάν απειλεί την Τουλάι και της ζητάει να διώξει από το μαγαζί τη Ζουλιντέ. Η Τουλάι της απαντάει πως δεν θα απολύσει τη Ζουλιντέ γιατί είναι σαν αδελφή της και δεν μπορεί να καταλάβει την επιμονή της Λεμάν. Η Τουλάι φεύγει από το σπίτι της Λεμάν και η Ζουλιντέ από το μαγαζί μαζί με την Ελίφ, έτσι δεν συναντιούνται. Η Ζουλιντέ πηγαίνει την Ελίφ σπίτι της και της στρώνει το κρεββάτι να κοιμηθεί και επιστρέφει στο μαγαζί.

Εκεί λέει στην Τουλάι τι συνέβη και η Ιντζί θυμώνει επειδή έδωσε σε αυτό το κορίτσι που βρήκε τη ζακέτα που ετοίμασαν για την Ελίφ. Η Τουλάι μαλώνει την Ιντζί και της λέει πως η Ελίφ θα ήταν χαρούμενη αν μάθαινε πως η Ζουλιντέ έδωσε τη ζακέτα σε κάποιον που την είχε πραγματικά ανάγκη.

Η Ιντζί θέλει να δει το κορίτσι και η Ζουλιντέ την καλεί σπίτι της μετά τη δουλειά. Ο Κερέμ εξηγεί στην οικογένειά του πως η Ρεϊχάν τους βοήθησε με την παρουσίαση. Η Ματσιντέ χαίρεται όταν το ακούει αλλά η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση.

Αργότερα, η Ζουλιντέ ρωτάει την Ελίφ για την οικογένειά της και εκείνη της απαντάει πως είναι στον παράδεισο. Η Ελίφ συνεχίζει λέγοντας πως δεν έχει οικογένεια αλλά υπάρχει κάποια που είναι σαν αδελφή της, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα της Ιντζί. Η Ελίφ είναι λυπημένη και η Ζουλιντέ αλλάζει θέμα συζήτησής.

Ο Κερέμ αναζητά στην κουζίνα τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ του λέει πως ξεκουράζεται επειδή πονάει το πόδι της. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα γιατί καταλαβαίνει πως οφείλεται στα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φόρεσε στην επίδειξη της εταιρίας για να τον βοηθήσει…