Survivor spoiler: Οι πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο

 
Survivor spoiler: Οι πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο

Ενημερώθηκε: 23/12/20 - 11:53

Survivor spoiler: Στις 27 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το Survivor.

αγώνες επάθλου

Διάσημους

Μαχητές

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι παίκτες που αποτελούν τις δυο ομάδες

Οι παίκτες έχουν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και έχουν μπει ήδη στους στίβους μάχης του reality επιβίωσης, δίνοντάς ότι έχουν και δεν έχουν για να πάρουν τις νίκες στα αγωνίσματα της ασυλίας και στους . Παρουσιαστής φέτος είναι ο Γιώργος Λιανός ενώ το γνωστό φορμάτ παραμένει με να βρίσκονται αντιμέτωποι με. .

Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από το Thepressroom.gr θα μαθαίνετε πρώτοι τις διαρροές (spoiler) που θα αφορούν τα αγωνίσματα, αλλά και τις αποχωρήσεις από το μετά από το συμβούλιο του νησιού. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχει συμβεί μέχρι τώρα. Τα αγωνίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες με κάποιους παίκτες να έχουν ξεχωρίσει ήδη με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι μια από τις παίκτριες που ξεχωρίζει αγωνιστικά από την ομάδα των Διασήμων είναι η . Η νικήτρια του περσινού GNTM δείχνει ότι δεν ξέρει μόνο από πασαρέλες, αφού στα πρώτα αγωνίσματα έχει ξεχωρίσει, ενώ μάλιστα έχει σώσει την ομάδα της.

Κάτια Ταραμπάνκο

Εκτός όμως από τα αγωνίσματα έχουν αρχίσει και οι πρώτοι καυγάδες ανάμεσα στους παίκτες. Οιδιαρροές (spoiler) λένε ότι η Άννα Μαρία Βέλλη με την που ανήκουν στην ομάδα των Διασήμων έχουν κοντραριστεί άσχημα στην παραλία με αφορμή ένα τσουβάλι ρύζι. Η ένταση ήταν μεγάλη, ενώ του καυγά ακολούθησαν και τα πρώτα κλάματα. Κάτι που αξίζει να τονιστεί είναι και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του Survivor έχουν να αντιμετωπίσουν άγριο καιρό, αφού αυτή την περίοδο στην περιοχή επικρατούν μουσώνες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η βροχή και η υγρασία να δυσχεραίνουν τις συνθήκες διαβίωσης στις παραλίες.

Survivor 2021

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας μεταφέρουμε και νέες διαρροές (spoiler) για όσα λαμβάνουν χώρα στο , ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι πριν την επίσημη πρεμιέρα του παιχνιδιού.