Διαρροές survivor (spoiler): Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (06/01)

 
Διαρροές survivor (spoiler): Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (06/01)

Ενημερώθηκε: 06/01/21 - 16:19

Διαρροές survivor (spoiler): Κορυφώνεται σήμερα η αγωνία στο reality επιβίωσης, αφού το βράδυ από το Συμβούλιο του Νησιού ένας παίκτης θα αποχωρήσει και θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Πάμε να δούμε όσα έχουν συμβεί έως τώρα. Την Δευτέρα που πέρασε έγινε ο πρώτος αγώνας ασυλίας τον οποίο κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία οι Μαχητές αναγκάζοντας του Διάσημους να ψηφίσουν στο Συμβούλιο του νησιού τον πρώτο παίκτη για αποχώρηση. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων πρώτη υποψήφια ήταν η Αγγελική Λάμπρη. Την Τρίτη είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι Διάσημοι έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη στέλνοντας τους αντιπάλους τους στην ψηφοφορία. Οι «μπλε» με τις ψήφους του έθεσαν ως δεύτερο υποψήφιο των Κώστα Παπαδόπουλο.

Survivor

Στο σημερινό επεισόδιο του οι παίκτες των δυο ομάδων που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού θα κληθούν να επιλέξουν δυο ακόμη πρόσωπα για να κλείσει η τελικά τετράδα των υποψηφίων. Βάσει της τηλεφωνικής ψηφοφορίας ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που έχει λάβει τις λιγότερες ψήφους και κατά συνέπεια θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αργότερα θα επανέλθουμε με διαρροές (spoiler) σχετικά με τον παίκτη που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Θα είναι άραγε Διάσημος ή Μαχητής; Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες ώρες.

Διαρροή Survivor (spoiler): Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα (06/01) τον αγώνα επάθλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: