Survivor spoiler: Ενημέρωσαν τον Τριαντάφυλλο για το «σαλτιμπάγκος»;

 
Survivor spoiler: Ενημέρωσαν τον Τριαντάφυλλο για το «σαλτιμπάγκος»;

Ενημερώθηκε: 22/01/21 - 13:07

Survivor spoiler: Το reality επιβίωσης θα προβληθεί ξανά την Κυριακή, αλλά από την Τετάρτη που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο μέχρι σήμερα, οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο είναι καταιγιστικές.

Survivor

Όπως σας έχουμε ενημερώσει οι διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι στο έχουν γίνει δυο μεγάλοι καυγάδες. Ο πρώτος έγινε έξω από το χώρο του Συμβουλίου του Νησιού και ο δεύτερος στην παραλία των Διασήμων. Και οι δυο κόντρες που μάλιστα σε μια περίπτωση τα πράγματα παραλίγο να ξεφύγουν είχαν πρωταγωνιστές τον Τριαντάφυλλο και τον Περικλή Κονδυλάτο. Η οργή του Τριαντάφυλλου στην καλύβα ήταν τόσο μεγάλη που ο Περικλής φέρεται να φοβήθηκε και να ζήτησε τη βοήθεια της παραγωγής.

Σύμφωνα μεδιαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο Τριαντάφυλλος φέρεται να έχει ενημερωθεί από άνθρωπο της παραγωγής ότι ο Περικλής Κονδυλάτος τον χαρακτήρισε «σαλτιμπάγκο». Όταν η πληροφορία έφτασε στα αυτιά του εξερράγη και κανείς δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει. Αυτό ήρθε να πυροδοτήσει περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα στην κόκκινη ομάδα μετά τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού του Survivor και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ή ένταση είναι τόσο μεγάλη που ο Ατζούν Ιλιτζαλί φοβούμενος ένα ακόμη επεισόδιο ίσως αλλάξει ξανά τις ομάδες μεταφέροντας τον Περικλή Κονδυλάτο από την κόκκινη στη μπλε ομάδα, ενώ είναι στα σκαριά και η αλλαγή του τρόπου της ψηφοφορίας, αφού η υπόθεση με την δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη τείνει να εξελιχθεί σε φιάσκο. Φυσικά για την εξέλιξη με την ψηφοφορία δεν ευθύνεται ούτε η τουρκική παραγωγή, αλλά ούτε και ο ΣΚΑΙ, καθώς αποδεικνύεται απλά ότι είναι μια λάθος διαδικασία που πρέπει να αλλάξει. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επανέλθουμε με διαρροές (spoiler) για όσα θα συμβούν στο επεισόδιο της Κυριακής, αλλά και για τους νικητές στο επόμενο αγώνισμα επάθλου.