Διαρροή survivor (spoiler): Η Ελευθερία Ελευθερίου ζήτησε να αλλάξει ομάδα;

 
Διαρροή survivor (spoiler): Η Ελευθερία Ελευθερίου ζήτησε να αλλάξει ομάδα;

Ενημερώθηκε: 05/02/21 - 14:02

Διαρροή survivor (spoiler): Μπορεί αυτές τις μέρες να μην έχουμε νέο επεισόδιο του reality επιβίωσης, αλλά οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν.

Ελευθερία Ελευθερίου

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην η οποία την εβδομάδα που πέρασε κοντραρίστηκε άσχημα με τα μέλη της ομάδας της και μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου έχει απομονωθεί. Η τραγουδίστρια με την έλευση στη νέα της ομάδα ήταν κοντά με την Άννα Μαρία Βέλλη, όμως τα πράγματα άλλαξαν, αφού η παρουσιάστρια βρήκε περισσότερα κοινά με τους νέους της συμπαίκτες. Η Ελευθερία πλέον έχει μείνει μόνη της και έχει επαφές μόνο με την Μαριπόζα, η οποία επίσης είναι σε δυσμενή θέση μετά την ψήφο που έδωσε στον Χρήστο Σταμούλη και υπάρχουν διαρροές (spoiler) που μιλούν μέχρι και για οικειοθελή αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η Ελευθερία Ελευθερίου ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού να αλλάξει ομάδα, καθώς στους κόκκινους παραμένουν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος με τους οποίους έκανε παρέα πριν καταλήξει στους μπλε. Η παραγωγή της απάντησε πως οι ομάδες άλλαξαν πρόσφατα και πως είναι δύσκολο να γίνουν νέες αλλαγές. Μάλιστα της πρότειναν να κάνει υπομονή μέχρι την ένωση των ομάδων, που η αλήθεια είναι ότι αργεί να έρθει. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει η τραγουδίστρια αν και διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ίσως έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

Λογικά την εβδομάδα που έρχεται θα δούμε τόσο την ψυχολογική κατάσταση της τραγουδίστριας, όσο και την στάση των συμπαικτών της. Πάντως το φετινό survivor έχει τόσες ανατροπές που κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις. Νέο επεισόδιο θα δούμε την ερχόμενη Κυριακή με το αγώνισμα επάθλου.