Survivor spoiler: Έντονα παράπονα της κόκκινης ομάδας στην παραγωγή

 
Survivor spoiler: Έντονα παράπονα της κόκκινης ομάδας στην παραγωγή

Ενημερώθηκε: 22/02/21 - 16:22

Survivor spoiler: Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη στο reality επιβίωσης.

Η δημοσιογράφος αν και η πιο αδύναμη παίκτρια, σε κάθε ψηφοφορία βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους παίκτες. Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα αναφέρουν ότι η οικογένεια της Σαλαγκούδη έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να στηρίζει με μεγάλη δυναμική την παίκτρια στις ψηφοφορίες, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό και από τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος έχει δυσαρεστηθεί έντονα από αυτή την εξέλιξη και σκέφτεται να αλλάξει ξανά τον τρόπο της ψηφοφορίας.

Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι εκ των παικτών της κόκκινης ομάδας πληροφορήθηκαν τα όσα συμβαίνουν στις ψηφοφορίες και εξέφρασαν τα παράπονά τους στην παραγωγή του . Μάλιστα κάποιοι υπονόησαν ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ίσως και να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Η πληροφόρηση της κόκκινης ομάδας επιβεβαιώνεται και από τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο από τους αρκετούς παίκτες με τον Τριαντάφυλλο να τα λέει μάλιστα και στην ίδια την Ανθή Σαλαγκούδη. Η παραγωγή μετά τα παράπονα φέρεται να είπε στους παίκτες ότι κατανοεί την ανησυχία τους και πως θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να λάβει τέλος αυτή η κατάσταση.

Survivor 2021

Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί ίσως μετατρέψει σε αρνητική την ψήφο αποχώρησης. Με λίγα λόγια θα ζητείται από το τηλεοπτικό κοινό να μην ψηφίζει τον παίκτη που θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι, αλλά αυτόν που θέλει να αποχωρήσει. Κάτι τέτοιο θα έχει σαν αποτέλεσμα οι περισσότεροι ψήφοι να συγκεντρώνονται στο πρόσωπο ενός παίκτη. Με αυτό τον τρόπο θεωρείται από δύσκολο ως ακατόρθωτο να στηριχθεί κάποιος από ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Όπως φαίνεται οι εξελίξεις στο θα είναι ραγδαίες.