Survivor spoiler (01/03): Ποιοι κερδίζουν σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας

 
Survivor spoiler (01/03): Ποιοι κερδίζουν σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 01/03/21 - 10:22

Survivor spoiler (01/03): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor

Πάμε να δούμε τι έχει συμβεί έως τώρα. Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε το πρώτο αγώνισμα επάθλου, για το οποίο οι διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει από νωρίς το πρωί επιβεβαιώθηκαν και νικητές ήταν οι κόκκινοι μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι. Η παραγωγή του επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στους νικητές του αγωνίσματος, αφού ο κάθε παίκτης είχε το δικαίωμα να φάει από δυο τεράστιες μπριζόλες. Είναι γεγονός πως τα έπαθλα έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν και σύμφωνα με πληροφορίες όσο περνάει ο καιρός θα είναι όλο και σημαντικότερα.

Στη μπλε ομάδα έχει γίνει χαμός. Ο Τζέιμς Καφετζής που δεν ήθελε να δει στα μάτια του, τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, στο χθεσινό επεισόδιο και εντελώς ξαφνικά τους πρότεινε να σταματήσουν να χωρίζουν τις προμήθειες και να τρώνε ξανά όλοι μαζί. Φυσικά οι δυο παίκτες όχι μόνο αρνήθηκαν την πρόταση, αλλά έκαναν την δική τους αντιπρόταση στον Τζέιμς, λέγοντάς του πως για να μπει μια κατσαρόλα θα πρέπει να τους δώσει 10% περισσότερες προμήθειες, κάτι που επίσης δεν έγινε δεκτό. Την ίδια ώρα τόσο ο Πάνος Καλλίδης όσο και οι νέοι παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor 2021 δυσαρεστήθηκαν με την πρόταση του Καφετζή αφού την περασμένη εβδομάδα είχαν κάνει πρόταση για την κοινή κατσαρόλα η οποία προσέκρουσε στην άρνηση του Τζέιμς. Τώρα, θεωρούν ότι ακολουθεί στρατηγική και θέλει να φανεί αφενός ως ηγετική προσωπικότητα και αφετέρου ενωτικός. Επίσης ο Πάνος Καλλίδης άδειασε τον Τζέιμς Καφετζή μετά το αγώνισμα, λέγοντας πως όντως η Ανθή Σαλαγκούδη χάριζε στην ομάδα του δυο πόντους. Η υποομάδα του Τζέιμς επέμεινε στην άποψη πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το σίγουρο είναι ότι οι ισορροπίες στη μπλε ομάδα είναι εύθραυστες.

Στην κόκκινη ομάδα του Survivorτα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Η νίκη και το έπαθλο στο χθεσινό αγώνισμα έφεραν ηρεμία, ενώ το αποτέλεσμα δικαίωσε όσους υποστήριζαν ότι η ομάδα χάνει εξαιτίας της Σαλαγκούδη. Αυτό που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι η παρεξήγηση που έγινε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος μεταξύ του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Γιώργου Κοψιδά με αφορμή τα ματσαρίσματα. Ο Ασημακόπουλος θεωρεί ότι παίζει συνεχώς με δύσκολους αντιπάλους και αυτός είναι ο λόγος που δεν φέρνει όσες νίκες θα ήθελε. Πάντως, διαρροές (spoiler) των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα ετοιμάζεται να σπάσει στα δυο. Επίσης είδαμε και την είσοδο στο παιχνίδι της Ελένης Χαμπέρη η οποία μάλιστα πήρε και μια νίκη στις δυο φορές που αγωνίστηκε.

αγώνα ασυλίας

αγωνίσματος ασυλίας

Survivor 2021

Πάμε τώρα στα σημαντικά. Ακόμη διαρροές (spoiler) για τον σημερινό δεν μπορούμε να σας δώσουμε. Η εκτίμησή μας όμως είναι ότι η κόκκινη ομάδα έχει και σήμερα ένα προβάδισμα για τη νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι μπλε δεν είναι ικανοί να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) τόσο για τους νικητές του , όσο και για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Επίσης θα προσπαθήσουμε να μάθουμε και ποιος κερδίζει το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας του . Σε λίγο όλες οι νέες πληροφορίες….