Survivor spoiler: Φήμες για σοβαρό τραυματισμό παίκτη

 
Survivor spoiler: Φήμες για σοβαρό τραυματισμό παίκτη

Ενημερώθηκε: 14/03/21 - 13:21

Survivor spoiler: Αν και το reality επιβίωσης σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ο Ατζούν έχει να αντιμετωπίσει μεγάλους μπελάδες.

Survivor

Survivor 2021

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες οι επιδόσεις του αναγκάζουν τόσο τον ΣΚΑΙ, όσο και τον Τούρκο παραγωγό να αναθεωρήσουν τον αρχικό τους προγραμματισμό και να επεκτείνουν την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια στενεύουν σχετικά με τον αριθμό των παικτών. Η Σοφία Μαργαρίτη που αποχώρησε λόγω τραυματισμού δεν έχει ακόμη αντικατασταθεί, ενώ διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ο Πάνος Καλίδης τελικά αποχώρησε οικειοθελώς αν και οι άνθρωποι της παραγωγής έδωσαν μεγάλο αγώνα για να τον κρατήσουν. Όπως γνωρίζουμε, νέοι παίκτες δεν γίνεται να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο, αφοί οι όροι του επιτρέπουν την είσοδο νέων παικτών έως τα τέλη του Φλεβάρη. Μια άλλη λύση θα ήταν να ξαναμπούν στο παιχνίδι παίκτες που έχουν αποχωρήσει όμως αυτό το ενδεχόμενο σκοντάφτει σε δυο εμπόδια. Το πρώτο είναι ο κορονοϊός, καθώς όσοι έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα κυκλοφορούν ελεύθεροι και ένα «ατύχημα» θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό, ενώ το δεύτερο εμπόδιο είναι η τακτική του Τούρκου παραγωγού να μην βάζει ξανά στα παιχνίδια του παίκτες που έχει βγάλει εκτός του τηλεοπτικό κοινό, κάτι που είναι και σωστό αν αναλογιστεί κανείς ότι αρκετός κόσμος ξόδεψε ένα ποσό με την ψήφο του για να καθορίσει τις εξελίξεις.

Survivor 2021

Εκτός όμως από τα παραπάνω ο Τούρκος έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα. Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι σε ένα από τα αγωνίσματα που έχουν ήδη γυριστεί έχει τραυματιστεί σοβαρότατα παίκτης της μπλε ομάδας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για ποιον πρόκειται, αυτή την ώρα όλοι κάθονται όλοι σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς αναμένεται η γνωμάτευση του ιατρικού team. Αν σημειωθεί ακόμη μια αποχώρηση εκτός προγράμματος τότε η μοναδική επιλογή θα είναι να μπουν ξανά στοSurvivor παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Επίσης το ενδεχόμενο να έχουμε αποχώρηση κάθε δυο εβδομάδες μοιάζει πλέον μονόδρομος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το είναι όντως το παιχνίδι των ανατροπών.