Survivor spoiler: Πλησιάζει η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου;

 
Survivor spoiler: Πλησιάζει η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου;

Ενημερώθηκε: 06/04/21 - 12:53

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος είναι ο παίκτης που από την αρχή του Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αρχικά οι αστείες στιγμές και εν συνεχεία οι κόντρες που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, δημιούργησαν αφενός φανατικούς υποστηρικτές και αφετέρου ορκισμένους haters. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν απομονωμένος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ έχει καταφέρει να επιβιώσει από διαδοχικές υποψηφιότητες. Παράλληλα, εδώ και αρκετό καιρό ο τραγουδιστής ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο ισχίο που δεν του επέτρεψε να αγωνίζεται για περίπου ένα μήνα. Τις τελευταίες μέρες επέστρεψε, όμως στο χθεσινό αγώνισμα τον είδαμε να τραυματίζεται ξανά.

Survivor

Ο Τριαντάφυλλος με την διαμόρφωση των δυο ομάδων δεν παραμένει απομονωμένος και η ψυχολογία του ανέβηκε, αφού βρήκε συμπαραστάτες τους Αλέξη Παππάς και Σάκη Κατσούλη. Στη χθεσινή ψηφοφορία όμως, μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας του , τον είδαμε να βγαίνει ξανά υποψήφιος, αλλά και να ζητάει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για αγωνιστικούς λόγους. Ο τραυματισμός που βασανίζει τον τραγουδιστή δεν τον αφήνει να χαρεί το παιχνίδι και ήδη φέρεται να έχει αρχίσει να σκέφτεται το τέλος του στο παιχνίδι.

Survivor 2021

Είναι σίγουρο πως δεν θα κάτσει στον πάγκο για να τον ταΐζουν οι συμπαίκτες του, ενώ και η παραγωγή δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη στο παιχνίδι έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να αγωνιστεί. Με λίγα λόγια ο τραγουδιστής χθες μας έδειξε πως έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησης, η οποία όμως θέλει να γίνει με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αφού είναι αρκετά περήφανος για να περάσει από το μυαλό του η οικειοθελής αποχώρηση. Πάντως, όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν αφού έχουμε δει ότι το τηλεοπτικό κοινό τον στηρίζει και δύσκολα θα τον βγάλει εκτός .