Survivor spoiler (12/5): Έγινε η μεγάλη ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

 
Survivor spoiler (12/5): Έγινε η μεγάλη ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 12/05/21 - 16:17

Survivor spoiler (12/5): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα δούμε το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Βέβαια, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έπειτα από την ανακοίνωση της παραγωγής για παράταση του παιχνιδιού για ένα ακόμη μήνα. Ο Ροδίτης διαφώνησε με αυτή την απόφαση με τελική κατάληξη την αποχώρησή του. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Νίκου Μπάρτζη. Μετά την αποχώρηση του φίλου του διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ζήτησε και αυτός να αποχωρήσει, με όλη την παραγωγή να προσπαθεί να τον κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο για να μην τιναχτεί το Survivor στον αέρα.

Σήμερα θα δούμε το νέο αγώνισμα επάθλου με τους νικητές να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Το συγκεκριμένο αγώνισμα γυρίστηκε εκτάκτως από την παραγωγή, αφού δεν θα ήταν λογικό να δούμε να αγωνίζεται ο Τζέιμς Καφετζής. Οι Κόκκινοι έχουν καλύτερη ψυχολογία, σε αντίθεση με τους μπλε που έχουν μείνει τέσσερις και ουσιαστικά είναι διαλυμένοι. Μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα ήταν μια μεγάλη ψυχολογική «ένεση» για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

αγώνα επάθλου

Survivor

Survivor 2021

Οι πρώτες διαρροές (spoiler) ανέφεραν ότι τον σημερινό του το κερδίζουν οι κόκκινοι, όμως έγινε η μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα με νεότερες διαρροές (spoiler) οι μπλε θα βρουν τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα και θα κερδίσουν το αγώνισμα επικοινωνίας για ακόμη μια φορά. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με επιπλέον διαρροές (spoiler) για το σημερινό επεισόδιο του.