Survivor spoiler: Εβδομάδα χωρίς αποχώρηση και μεγάλα έπαθλα

 
Survivor spoiler: Εβδομάδα χωρίς αποχώρηση και μεγάλα έπαθλα

Ενημερώθηκε: 21/05/21 - 16:18

Survivor spoiler: Διάφορες διαρροές (spoiler) κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στις τηλεοπτικές εκπομπές για τα επόμενα επεισόδια του reality επιβίωσης.

Survivor

Την Τετάρτη που πέρασε παρακολουθήσαμε το Συμβούλιο του νησιού με υποψήφιους τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Νικολέτα η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το , αφήνοντας τους συμπαίκτες και φίλους της στεναχωρημένους. Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτή την εξέλιξη ο πόλεμος θα κορυφωθεί, αφού οι παίκτες της παλιάς κόκκινης ομάδα βλέπουν τους Τριαντάφυλλο, Σάκη και Μαριαλένα να προχωρούν προς τον τελικό.

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί την επόμενη εβδομάδα δεν θα δούμε αποχώρηση. Αυτή η απόφαση ελήφθη για να φτάσουν τα επεισόδια μέχρι την ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί να γίνει ο μεγάλος τελικός. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα μειωθεί το ενδιαφέρον αφού έρχονται τεράστια έπαθλα. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις και την παρουσίαση θα αναλάβει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα δώσει ως έπαθλα αυτοκίνητα και ταξίδια.

Αν και νέο επεισόδιο θα δούμε την Κυριακή στα αυτιά μας φτάνουν διάφορεςδιαρροές (spoiler) τις οποίες προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε για να σας τις μεταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα. Μείνετε…συντονισμένοι γιατί στον Άγιο Δομίνικο γίνεται χαμός!