Survivor spoiler (8/6): Ποιος κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία;

 
Survivor spoiler (8/6): Ποιος κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία;

Ενημερώθηκε: 08/06/21 - 16:17

Survivor spoiler (8/6): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας μετά από έναν σκληρό αγώνα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία (την πρώτη την είχε κερδίσει την Κυριακή ο Σάκης Κατσούλης) και να δώσει υποψήφια για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε την Ελένη Χαμπέρη. Άρα μέχρι τώρα έχουμε δυο σίγουρους υποψήφιους που είναι η Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα Καλύβα. Τα κορίτσια δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να κερδίσουν δυο διαδοχικές ασυλίες και να σβήσουν την υποψηφιότητά τους, άρα η μόνη τους επιλογή είναι να προσπαθήσουν να κερδίσουν σήμερα και να βγάλουν στον τάκο έναν υποψήφιο της επιλογής τους.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor βλέπουμε την Ελένη Χαμπέρη να αντιδρά στην υποψηφιότητά της, ρίχνοντας τα βέλη της στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μιλώντας στην κάμερα αφενός υπερασπίζεται την επιλογή της και αφετέρου ρίχνει για ακόμη μια φορά τα βέλη της στην πεντάδα των Amigos. O στίβος του σημερινού αγωνίσματος είναι τεράστιος και το μεγαλύτερο μέρος τους βρίσκεται στην στεριά, ενώ ο στόχος φαίνεται για ακόμη μια φορά αρκετά δύσκολος. Οι παίκτες που θέλουν να κρατήσουν ανοιχτό τον δρόμο προς τον τελικό θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

αγώνα ασυλίας

Survivor

Πάμε τώρα στις διαρροές (spoiler). Ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού η… κάνουλα των πληροφοριών από τον Άγιο Δομίνικο έχει κλείσει για τα καλά και οι διαρροές (spoiler) γίνονται γνωστές λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου. Κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ο Σάκης Κατσούλης ζευγαρώνει τις νίκες του αυτή την εβδομάδα και βγάζει τρίτο παίκτη από την πεντάδα στον τάκο. Επειδή όμως ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο αργότερα θα επιστρέψουμε με περισσότερες και πιο σίγουρες διαρροές (spoiler) για το νικητή του σημερινού του, αλλά και για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.