ΣΚΑ(EΙ)… μεταγραφή – βόμβα στο STAR

 
ΣΚΑ(EΙ)… μεταγραφή – βόμβα στο STAR

Ενημερώθηκε: 26/07/21 - 13:00

O κύβος ερρίφθη για την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου του STAR και το πρόσωπο του βασικού σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ευγενίδη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον ΣΚΑΙ και για το πολιτκό του ρεπορταζ και για το αιχμηρό του πολιτικό σχόλιο.

Η Διευθύντρια Ειδήσεων του STAR, Μάρα Ζαχαρέα φέρεται να δήλωσε στους συνεργάτες της πως ήταν απολύτως συνειδητή της επιλογή να μην επιλέξει για σχολιαστή , πρόσωπο της γενιάς της δημοσιογραφικά αλλά ένα πιο νέο και φρέσκο πρόσωπο.

Είναι άλλωστε η δεύτερη φορά, που η Μάρα Ζαχαρέα δίνει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα στη τηλεόραση, αφού πριν από τρία χρόνια είχε επιλέξει για παρουσιάστρια των δελτίων του Σαββατοκύριακου την Κατερίνα Παναγοπούλου, που τότε έκανε στο STAR το ρεπορταζ του Υπουργείου Εργασίας.

Ο Γιώργος Ευγενίδης είναι από τους πολλά υποσχόμενους νέους δημοσιογράφους καθώς μόλις στα 27 του χρόνια έχει διακριθεί παρουσιάζοντας την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, τα Σαββατοκύριακα αλλά και μεσημεριανά και απογευματινά δελτία, ενώ έχει και εκπομπή και στο ραδιόφωνο.

Αν δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή – γιατί στην τηλεόραση ποτέ δεν ξέρεις – θα τον δούμε από Σεπτέμβρη να ανηφορίζει από το Φάληρο στην Κηφισιά, αποχαιρετώντας τους συναδέλφους του στον ΣΚΑΪ, ήρεμα, ομαλά και με καλές σχέσεις με το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Πηγή: Tinasmess