Συγκλόνισαν οι αδελφοί Μπράουνλι (video)

 
Συγκλόνισαν οι αδελφοί Μπράουνλι (video)

Ενημερώθηκε: 19/09/16 - 18:15

Είναι κάποιες στιγμές, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει. Μια απ'αυτές εξελίχθηκε στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τριάθλου στο Μεξικό. Οι συνθήκες και κυρίως η ζέστη που επικρατούσε έκαναν τις ήδη τιτάνιες προσπάθειες των τριαθλητών ακόμα δυσκολότερες.

Τα δυο αδέρφια Μπράουνλι από τη Μεγάλη Βρετανία είχαν πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Λίγο πριν το τέλος ο Τζόνι Μπράουνλι είχε πλέον αποσπαστεί και ήταν έτοιμος να κόψει πρώτος την κορδέλα του τερματισμού. Φτάνοντας όμως στα 500 μέτρα πριν τον τερματισμό ο Τζόνι Μπράουνλι άρχισε να παραπατά, σχεδόν κατέρρευσε από τη ζέστη και την υπερπροσπάθεια. Λίγο πριν λιποθυμήσει, ο αδερφός του Άλιστερ Μπράουνλι που ακολουθούσε στη θέση τον κράτησε. Τον πήρε στην αγκαλιά του και προχωρήσανε μαζί μέχρι τον τερματισμό ενώ την ίδια στιγμή ο Νοτιοαφρικανός Χένρι Σούμαν τους προσπερνούσε.

Ελάχιστα μέτρα πριν τον τερματισμό ο Άλιστερ Μπράουνι έσπρωξε τον αδερφό του για να τερματίσει δεύτερος και εκείνος να πάρει την θέση. Χαρακτηριστικό της εξάντλησης του Τζόνι ήταν το γεγονός ότι κατέρρευσε μόλις διέσχισε τη γραμμή τερματισμού και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο!


@AliBrownleetri

pic.twitter.com/6uG4QiIgfS

Not how I wanted to end the season, but gave it everything. Thanks , your loyalty is incredible

September 19, 2016