Βέροια-ΠΑΟΚ 0-1: Πρεμιέρα για τους «νέους», προβληματισμός για την εμφάνιση

 
Βέροια-ΠΑΟΚ 0-1: Πρεμιέρα για τους «νέους», προβληματισμός για την εμφάνιση

Ενημερώθηκε: 04/09/21 - 21:57

Παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, οπότε και τα όποια συμπεράσματα είναι επισφαλή, ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την εικόνα του στο φιλικό απέναντι στη Βέροια, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 1-0 στην πόλη της Ημαθίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καγκάβα στο 69', με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάζει πρόσωπα και να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας συγκεκριμένων παικτών. Οπωσδήποτε ο Ρουμάνος θα είδε πολλά -και πολλούς- που δεν του άρεσαν...

Ξεκίνησε, εξάλλου, βασικούς τούς «νέους» Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα, ενώ την επανεμφάνισή του έκανε ο Άκπομ, αλλά και ο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της επίθεσης!

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (61' Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας (61' Μαραγκός), Πεταυράκης, Δημόπουλος (61' Μπλέτσας) Σκόνδρας (88' Τασιόπουλος), Οικονόμου (61' Μούργος), Γαβριηλίδης, Ορφανίδης (61' Ντίνας), Πασάς (61' Μυστακίδης), Πόζογλου (46' Φοφανά), Μπαϊντού (61' Χαλκιαδάκης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Κρέσπο (46' Γιαξής), Βαρέλα (46' Ζίλος), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Καγκάβα (73' Βιεϊρίνια), Μιτρίτσα, Άκπομ.