Γρεβενά: Ο Μητροκτόνος βίασε τη μητέρα του πριν την πνίξει!!!

 
Γρεβενά: Ο Μητροκτόνος βίασε τη μητέρα του πριν την πνίξει!!!

Ενημερώθηκε: 16/12/21 - 14:44

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την μητροκτονία που έγινε στα Γρεβενά, από τον 59χρονο, που στο παρελθόν είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του.

Ο 59χρονος φέρεται ότι βίασε τη 83χρονη μητέρα του πριν τη σκοτώσει, με τον θάνατό της να επέρχεται από στραγγαλισμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο και για το αδίκημα του βιασμού, καθώς «εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης».

Ο 59χρονος, είχε σκοτώσει το 1993 και τη γιαγιά του, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. Για εκείνο το έγκλημα είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 14-12-2021 σε περιοχή των Γρεβενών

Συνελήφθη ο 59χρονος γιος της σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό

Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες και συστηματικές ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ανθρωποκτονία 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 14-12-2021 σε περιοχή των Γρεβενών.