Survivor spoiler (28/12): Αυτοί κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα ασυλίας

 
Survivor spoiler (28/12): Αυτοί κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 28/12/21 - 16:18

Survivor spoiler (28/12): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας γι αυτή την εβδομάδα.

αγώνας ασυλίας

Στο επεισόδιο της Δευτέρας έγινε ο δεύτερος τον οποίο κέρδισαν ξανά οι Μαχητές και μάλιστα σχετικά εύκολα, στέλνοντας για δεύτερη φορά τους Διασήμους στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στην ψηφοφορία έγινε μεγάλη μάχη μεταξύ του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Ελισάβετ Σπανού με την τραγουδίστρια να είναι αυτή που θα ακολουθήσει τον Βαλάντη στον…τάκο, δηλαδή στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

αγώνας ασυλίας

Survivor

Σήμερα το βράδυ θα γίνει ο τρίτος. Διάσημοι και Μαχητές θα τα δώσουν όλα για μια ακόμη φορά για τη νίκη. Οι κόκκινη ομάδα του Survivor θέλει όσο τίποτα να πάρει τη νίκη, αφού θα ήταν καταστροφικό να ψηφιστεί και τρίτος Διάσημος ως υποψήφιος για αποχώρηση. Από την άλλη οι Μαχητές θέλουν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και να στείλουν για τρίτη σερί φορά τους αντιπάλους τους στο Συμβούλιο του νησιού. Ποιος θα κερδίσει λοιπόν σήμερα στη νέα μάχη του ;

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σήμερα οι Διάσημοι θα τα καταφέρουν και θα πάρουν τη νίκη στέλνοντας τους Μαχητές για πρώτη φορά στην ψηφοφορία του συμβουλίου του νησιού. Να τονίσουμε οτι οι διαρροές (spoiler) προέρχονται από πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν. Άλλωστε ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει αποφασίσει φέτος να σταματήσει με κάθε τρόπο τις διαρροές (spoiler) για το Survivor πριν την προβολή των επεισοδίων.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)