Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα 23/01 την ασυλία

 
Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα 23/01 την ασυλία

Ενημερώθηκε: 23/01/22 - 11:17

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει συμβεί έως τώρα. Στο επεισόδιο του Σαββάτου παρακολουθήσαμε την είσοδο τριών νέων παικτών. Στου Διάσημους εντάχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ στους Μαχητές οι Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο ποδοσφαιριστής μπήκε στη μάχη με το δεξί παίρνοντας δυο νίκες, κάτι που δεν έγινε με τους νέους παίκτες των Μαχητών. Οι Διάσημοι πήραν κεφάλι από την αρχή και τελικά κέρδισαν εύκολα το αγώνισμα παίρνοντας ως έπαθλο λουκουμάδες και τρία βάζα μέλι. Εν συνεχεία έγινε το παιχνίδι των ερωτήσεων με έπαθλο δυο κρέπες για κάθε παίκτη της ομάδας που θα κερδίσει. Νικητές σε αυτή τη διαδικασία ήταν οι Μαχητές.

Survivor

Πάμε στα σημερινά. Στο τρέιλερ βλέπουμε πως ο Γιώργος Κατσαούνης κάνει την πρώτη επίθεση στον ‘Αρη Σοιλέδη από το οποίο είπε πως δεν εντυπωσιάστηκε και πως «βλέπει» στην συμπεριφορά του από την αρχή αρχηγικές τάσεις. Ο αγρότης του του οποίου η παραμονή στο παιχνίδι αποτελεί ερωτηματικό, αφού εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη, μετά τη μήνυση 16χρονης είναι ξεκάθαρο ότι βλέπει τον ποδοσφαιριστή σαν απειλή. Επίσης κανένας δεν γνωρίζει πότε θα ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων η Κάτια Ταραμπάνκο.

αγώνισμα ασυλίας

αγώνα ασυλίας

Survivor

Σήμερα οι δυο ομάδες θα μπουν σε έναν μεγάλο και δύσκολο στίβο μάχης για το πρώτο. Κάποιεςδιαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι οι Μαχητές έχουν προβάδισμα για να πάρουν τη νίκη. Βέβαια, είναι ακόμη νωρίς και είναι πολύ πιθανό οι συγκεκριμένες διαρροές (spoiler) να μην επιβεβαιωθούν. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα τον του .