Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 27/01/22 - 19:44

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Μία μέρα, που δεν έχει ιδιαίτερες πλανητικές όψεις, ακριβείας, αλλά δέχεται το σύνολο των όψεων, που συμβαίνουν αυτές τις μέρες. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη, βάζοντας την αισιόδοξη πλευρά στην ζωή μας, ακόμη και μέσα από δυσκολίες που έχει ο καθένας μας να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση.

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν υπάρχουν σημαντικές πλανητικές όψεις, αλλά προετοιμαστείτε για μία έντονη επικοινωνιακή κατάσταση, που ξεκινά προς το τέλος της μέρας. Η συμβουλή μου είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγετε κάθε έντονη αντιπαράθεση, ή κακίες, που δεν θα βοηθήσουν καμία σχέση ή κατάσταση να αναπτυχθεί, ή με αξιοπρέπεια, να αποχωρήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε γεμάτοι από υποχρεώσεις και θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους, ώστε να κερδίσετε από τις έντονες δραστηριότητες σας και όχι να βρεθείτε παγιδευμένοι σε εγωιστικά κίνητρα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα είστε περισσότερο τυχεροί σε μία υπόθεση που χρειάζεται καλή διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, η Σελήνη σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Είναι μία ευκαιρία, να χαλαρώσετε με τον άνθρωπό σας και να απολαύσετε, τα καλά που έρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, υπάρχουν τόσο έντονη δραστηριότητα σε προσωπικό επίπεδο, που καλό είναι να προσέχετε πάρα πολύ με τις σχέσεις σας, τους συνεργάτες σας, αλλά και με τις τυχόν νομικές υποθέσεις, που εκκρεμούν.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, βρίσκεστε σε μία αισιόδοξη στιγμή, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο εγκρατείς με τα συναισθήματα σας, απέναντι σε πρόσωπα που μάλλον δεν είναι ξεκάθαρα απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε έντονα με οικογενειακά θέματα και μάλιστα θα ακολουθήσουν και κάποιες συζητήσεις, που θα σας ξεκαθαρίσουν, κάποιες αμφιβολίες που είχατε. Δεν είναι εύκολη μέρα, αν πρόκειται να κάνετε μία αγορά που θα θέλατε, να έχει απόλυτη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αναστατωμένοι με υποθέσεις που αφορούν κάποιο ακίνητο σας, ή έναν επαγγελματικό σας χώρο, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Θα υπάρξουν βέβαια και χαλαρές στιγμές, που θα έχετε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν έντονα, αλλά χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε. Βέβαια οι απατηλές σας βλέψεις για ένα συναισθηματικό ζήτημα, θα σας δημιουργήσει απώλειες σε χρήματα, αλλά και στην εμπιστοσύνη, που την έχουν ροκανίσει επιτήδειοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει μία ευνοϊκή προδιάθεση, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις, για οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, σας καθιστά πολύ ενεργούς αυτή την περίοδο. Πολλές επίσης καταστάσεις, θα παρουσιαστούν από το παρελθόν, που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μία επιβαρυμένη περίοδο, όπου οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις πλέον είναι κάτι που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε. Σίγουρα θα έχετε κάποιους καλούς και ειλικρινείς συνοδοιπόρους, που θα σας κρατάνε το χέρι σε κάθε πρόκληση.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικά θέματα θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και μάλιστα θα έχετε αρκετή αισιοδοξία για κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν. Ο Δίας κάθε μέρα, έχει να σας δώσει και κάτι καλύτερο, εφόσον στην διαδρομή του, συναντά τον δικό σας Ήλιο και σας κάνει πιο δυνατούς, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο.