Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Για τη σωτηρία τους

 
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Για τη σωτηρία τους

Ενημερώθηκε: 20/02/22 - 13:33

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης θα τεθούν αντιμέτωποι (20/2, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ατρόμητο (3-1), Παναθηναϊκό (2-0) και Παναιτωλικό (1-0), αποτελέσματα που τους έφεραν στη 12η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ενδέκατο Ιωνικό.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Μιχάλης Γρηγορίου, θα έχει στη διάθεσή του τους Ταϊρόν και Ελευθεριάδη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο άφησε εκτός αποστολής τους Νινούα, Σαράνοφ και Καραμάνο.

Όσο για τον Απόλλωνα, παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις μία νίκη σε 22 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Ηττήθηκε στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια του και είναι ξεκάθαρο ότι παίζει με την πλάτη στον τοίχο, στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι τους Βέρχουλστ και Γιακιμόφσκι, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ κανονικά στη διάθεση του Ιταλού θα είναι οι νεοαποκτηθέντες, Φερνάντες και Εμπακογκού.