Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανε μετά το Ντουμπάι!

 
Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι και όπως είδαμε από τα αμέτρητα stories που ανέβαζε, το απόλαυσε στο έπακρο. Το διάστημα αυτό ήταν μακριά όμως από τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου που της έλειψε πολύ καθώς με το που επέστρεψε από το ταξίδι της χύμηξε στην αγκαλιά του και οι δυο τους βγήκαν για φαγητό σε γνωστό εστι

Ενημερώθηκε: 03/03/22 - 20:41

Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι και όπως είδαμε από τα αμέτρητα stories που ανέβαζε, το απόλαυσε στο έπακρο.

Το διάστημα αυτό ήταν μακριά όμως από τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου που της έλειψε πολύ καθώς με το που επέστρεψε από το ταξίδι της χύμηξε στην αγκαλιά του και οι δυο τους βγήκαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη όπως ήταν αναμενόμενο θέλησε να μας ενημερώσει πως είναι και πάλι μαζί και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βιντεάκι στο οποίο ποζάρουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ