Πάσχα 2022: Πού έκαναν Ανάσταση φέτος οι επώνυμοι; (ΦΩΤΟ)

 
Πάσχα 2022: Πού έκαναν Ανάσταση φέτος οι επώνυμοι; (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 24/04/22 - 18:02

Αρκετοί επώνυμοι θέλησαν να πάρουν μία ανάσα και να κάνουν μία ανάπαυλα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις.

Άλλωστε, όλοι χρειαζόμαστε μερικές μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς ώστε να γεμίσουμε τις… μπαταρίες μας. Έτσι λοιπόν, οι celebrities ετοίμασαν βαλίτσες και αναχώρησαν είτε για το χωριό τους, είτε για κάποιο νησί.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένειά της έκανε μία στάση στην Αρχαία Κόρινθο, η οποία είναι και η γενέτειρα του γνωστού δικηγόρου, πήραν το καραβάκι και πήγαν στην Ύδρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε για πασχαλινό προορισμό το Πόρτο Χέλι και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και μία mini εξόρμηση στο γειτονικό νησί των Σπετσών από όπου και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Ο Νίκος Κοκλώνης μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, ήταν στην Βουδαπέστη μαζί με τη φίλη του Πηγή Δεβετζή, και χθες, Μεγάλη Παρασκευή ανέβασε stories στο Instagram από την Κωνσταντινούπολη εκεί όπου επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και παρακολούθησε τη διαδικασία παρασκευής του Μύρου η οποίο τελείται κάθε δέκα χρόνια στο Φανάρι, από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Η Ναταλία Γερμανού αναχώρησε για έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς, την Κρήτη. Στην ίδια παρέα ήταν και ο καλός της φίλος εδώ και χρόνια Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο Λάμπρος Κωνστανταρας.
Όλοι μαζί βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα και συνάντησαν τον Ηλία Κοκκοτό με τον οποίο τους συνδέουν μακροχρόνια φιλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou)

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι και για τον λόγο αυτόν, αποφάσισαν να κάνουν μία απόδραση στην Σύρο. Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σειρά μαγευτικών φωτογραφιών από το νησί. Μαζί τους μάλιστα είναι και η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Ο Γιώργος Λιάγκας πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου και μετρά αρκετές χιλιάδες followers και μας ενημέρωσε ότι βρέθηκε στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με τους δύο γιους του, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, τους οποίους έχει αποκτήσει με την Φαίη Σκορδά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ