Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1: Τον «τέζαρε» και βλέπει κούπα ξανά (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1: Τον «τέζαρε» και βλέπει κούπα ξανά

Ενημερώθηκε: 27/04/22 - 23:08

Παρότι είδε τον Ελ Αραμπί να δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους της παράτασης, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και με γκολ του Τσόλακ (108’) πήρε την ισοπαλία με γκολ που έψαχνε και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πέμπτη φορά στα τελευταία έξι χρόνια που ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που ξεπέρασε νωρίτερα το εμπόδιο της Λαμίας.

Αποβλήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον πάγκο και χάνει το ερχόμενο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, όπως και ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Καρυπίδης, σε ένα παιχνίδι που κράτησε άπαντες στην… τσίτα ως το φινάλε.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να χάνει τη μεγαλύτερη με τον Μασούρα στο α' μέρος, ωστόσο στην επανάληψη, ο Βάτσλικ κράτησε στο παιχνίδι τους Πειραιώτες, με καθοριστικές αποκρούσεις στις προσπάθειες των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ - Λαλά (111' Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Μ. Καμαρά (61' Καρβάλιο), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (111' Κούντε)- Ροντρίγκες (75' Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (87' Βαλμπουενά), Τικίνιο (75' Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ - Αουγκούστο (89' Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (46' λ. τρ. Σοάρες, 106' Τσόλακ) - Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62' Μιτρίτσα, 90' λ. τρ. Τέιλορ), Άκπομ (72' Ολιβέιρα)