Επισκέψεις... είχε στο κελί της η Ρούλα Πισπιρίγκου

 
Πισπιριγκου Ρουλα

Ενημερώθηκε: 30/06/22 - 14:53

«Επισκέψεις» δέχτηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για το φόνο της 9χρονης κόρης της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Επισκέπτες δυο αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών...

Οι αστυνομικοί της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση και η ίδια, απ' ότι λένε οι πληροφορίες, ζήτησε προθεσμία προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και στη συνέχεια να απολογηθεί με υπόμνημα.

Μετά από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει στον συγκεκριμένο χώρο και όχι σε κάποιο άλλο σημείο των φυλακών.

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 33χρονη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι επίκεινται νέες διώξεις για τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας.

Η τακτική που θα ακολουθήσει είναι η άρνηση ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τους θανάτους και θα αμφισβητήσει το πόρισμα των Καρακούκη - Καλόγρια διορίζοντας τεχνικό σύμβουλο.

Αυτά θα συζητηθούν ανάμεσα στην Πισπιρίγκου και τον δικηγόρο της, στη διάρκεια του επισκεπτηρίου που ακολουθεί την επίσκεψη των αστυνομικών.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη – Νίκου Καλογρηά, τα δύο παιδιά πέθαναν από ασφυξία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ