Εισβολή στο Εφετείο Αθηνών: Ψάχνουν τη διαδρομή χρημάτων και ναρκωτικών

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cm6cq9dw614x"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Συνελήφθη ο \"εισβολέας\" του εφετείου - Έκρυβε 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά ","description":"Δευτέρα με Παρασκευή στις 06:00 και Σαββατοκύριακο στις 07:00\n\nΕνημερωτική εκπομπή","thumbnailUrl":"https://isthumbs.glom

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 15/08/22 - 09:49

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» εισήχθη ο 34χρονος που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών και την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι στο λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος τραγουδιστής βρέθηκαν μέσα σε σακ βουαγιάζ 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και οι αρχές αναζητούν την προέλευση των χρημάτων. Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 300.000 ευρώ.

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα», είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο 34χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι τραγουδιστής και είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι. Κατά την έφοδό του στο Εφετείο, φώναζε πως στο αυτοκίνητό του έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά, ενώ μετά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι έπρεπε να παραδοθεί γιατί «έχω κάνει πολλά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ