LIVE: Λαμία-ΑΕΚ 0-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Λαμία-ΑΕΚ

Ενημερώθηκε: 20/08/22 - 23:27

Ποδαρικό στη νέα σεζόν θα κάνει η ΑΕΚ ως φιλοξενούμενη στην έδρα της Λαμίας. Αμφότερες θέλουν να αφήσουν πίσω την προηγούμενη σεζόν, αφού η πρώτη έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η δεύτερη χρειάστηκε να παλέψει στα play out με την Βέροια για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι Λαμιώτες βλέπουν τις αναποδιές να εμφανίζονται από τα... αποδυτήρια, καθώς έχουν ανακοινώσει συνολικά έξι κρούσματα κορωνοϊού, δίχως να έχουν αποκαλύψει το αν είναι παίκτες ή μέλη του σταφ. Όπως και να έχει, ο Τζιανλούκα Φέστα είδε την ομάδα του να ενισχύεται αρκετά στη μεταγραφική περίοδο, με τα ονόματα των Ντε Βινσέντι και Μποάκιε να ξεχωρίζουν.

Από την άλλη, στην Ένωση επικρατεί αισιοδοξία ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει προετοιμάσει τον σύλλογο για την έναρξη και την μεταγραφική ενίσχυση να έχει πάει αρκετά, με πολλές «τρύπες» του ρόστερ να έχουν καλυφθεί.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλο, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο και Αλμπάνη, με τον Γκατσίνοβιτς και τον Γαλανόπουλο να μένουν εκτός.

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το γήπεδο του thepressroom.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ