Παναθηναϊκός: Τι χωρίζει Σπόρτινγκ και Αλεξανδρόπουλο

 
Παναθηναϊκός: Τι χωρίζει Σπόρτινγκ και Αλεξανδρόπουλο

Ενημερώθηκε: 25/08/22 - 12:53

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα «λιοντάρια» έχουν δείξει πως ενδιαφέρονται πολύ για τον διεθνή μέσο του Παναθηναϊκού και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία, έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, η σημερινή «Record» αναφέρει πως αυτή τη στιγμή η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων για την υπόθεση του Έλληνα χαφ ανέρχεται στο μισό εκατ. ευρώ.

Ο σύλλογος της Λισαβόνας προσφέρει τώρα 4,5 εκατ. ευρώ στους «πράσινους», οι οποίοι επιμένουν στα 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη συν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα αποκαλύπτει πως η Σπόρτινγκ σκοπεύει να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Αλεξανδρόπουλο που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ματέους Νούνες που πήγε φέτος στην Γουλβς.

Όλα δείχνουν πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις, με την παραχώρηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές πως η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, προκειμένου ο παίκτης να πετάξει για Πορτογαλία, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να γίνει επίσημα «λιοντάρι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ