Ιωάννινα - Κακοποίηση ζώου: Παύεται ο αντιδήμαρχος που έσερνε με το αυτοκίνητό του ένα αιμόφυρτο γάιδαρο

 
Ιωάννινα -  Κακοποίηση ζώου: Παύεται ο αντιδήμαρχος που έσερνε με το αυτοκίνητό του ένα αιμόφυρτο γάιδαρο

Πηγή Φωτογραφίας: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 29/08/22 - 20:09

Σοκ έχει προκαλέσει στο χωριό Γραμμένο του δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων το περιστατικό με τον κτηνοτρόφο και αντιδήμαρχο του δήμου, να σέρνει με το αυτοκίνητό του ένα αιμόφυρτο γάιδαρο.

Ο αντιδήμαρχος συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου και μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα Ιωαννίνων, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο.

Μάλιστα για το περιστατικό βασανισμού γαϊδουριού στον Δήμο Ζίτσας, παρενέβη ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, δεδομένου ότι ο συλληφθείς που φέρεται να έχει τελέσει την πράξη είναι τοπικός αντιδήμαρχος.

Ο κ. Βορίδης ζήτησε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας να εξετάσει το περιστατικό και να κινήσει άμεσα τη σχετική πειθαρχική διαδικασία. Παράλληλα, ο υπουργός είχε επικοινωνία με τον δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο από τον οποίο ζήτησε να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την άμεση παύση του αντιδημάρχου του.

Παύεται ο αντιδήμαρχος μετά το περιστατικό με την κακοποίηση του γαϊδάρου

Παύεται ο αντιδήμαρχος από τα καθήκοντά του έως αυτό αποφανθεί η δικαιοσύνη για το θλιβερό περιστατικό με την κακοποίηση του γαϊδάρου, αποφάσισε ο Δήμος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ